ITKY ry:llä on kahdentyyppisiä henkilöjäseniä ja näiden lisäksi myös yhteisöjäseniä. Henkilöjäsen on joko ”paikallisjäsen” tai ”TIVIA-jäsen”. Yhteisöjäseneksi voi liittyä yritys, yhdistys, julkinen organisaatio tai muu vastaava.

Yksityishenkilöt voivat olla joko ”paikallisjäseniä” tai ”TIVIA-jäseniä”. Näillä ei ole jäsenyyden osalta eroa, samat oikeudet osallistumiseen yhdistyksen tapahtumiin on molemmissa tapauksissa. TIVIA-jäsenillä on myös Tietotekniikan liitto TIVIA ry:n jäsenedut, joista lisätietoa TIVIA:n jäsensivulla.

Jäsenyydestä on sinulle hyötyä. Katso tarkemmin jäsenedusta täältä.

TIVIA-jäsenyys

Liittymällä Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset ry:n kautta Imatran Tietojenkäsittely-yhdistyksen jäseneksi pääset nauttimaan samalla kertaa kahden yhdistyksen jäseneduista. Liittyminen tapahtuu TIVIA:n sivujen kautta. Lisätietoja TIVIA:n jäsenyydestä ja liittymislomakkeen löydät täältä.

Paikallisjäsenyys

Paikallisjäsenet ovat oikeutettuja osallistumaan yhdistyksen järjestämiin tilaisuuksiin ilmaiseksi tai tapauskohtaisesti määriteltyä, jäsenille erikoishintaista osallistumismaksua vastaan. Vuonna 2020 paikallisjäsenyyden hinta on  20 euroa.

Liittyäksesi ITKY ry:n jäseneksi lähetä sähköpostia osoitteeseen itky.info(a)gmail.com. Tervetuloa jäseneksi!

Yhteisöjäsenyys

Yhteisöjäseneksi voit liittyä lähettämällä postia osoitteeseen itky.info(a)gmail.com